Teman

Sep 9, 2009

Suhaib n Syifa'

Suhaib pose.. 3rd quarter-panjat reti, turun xconfiden, menangis mintak tlg.

Syifa on the camera. Down frm left- I have to kendong like 'mak indon' time nak masak. Waduuuh... nak berkepit aja si Syifa' ni. Skrng ok sikit, sbb dah makin buas nak explore rumah~Syifa' the explorer. Boleh panggil mamma mama or miiiiiiiii..... Tgh belajar angkat badan nak merangkak. Pandai mengutip. Semua masuk mulut. Pandai xsuka kat abg Suhaib dia yg suka mengacau dan conquer semua benda.


1st time ke carboot di Gosport. Sorang2 muka xpuas hati krn terpaksa duduk dalam child seat. A must- regulation di sini. Kalau x kena compound 60 pnd kot..

Jln2 di Itchen River. Berdekatan dgn rumah kami. Boleh lah nak beriadah sikit2 bwk depa jln2 kena angin..



Till then hugs n kisses!

2 comments:

MIK'YAL said...

hahahah muka tak puas hati kena taruk dlm car seat..i strongly agreed with that regulations..malaysia shud impose those regulation as well..HIHIHIH

Mummy Faridah said...

Yeah, senang sikit utk mommies sbb x lenguh tangan sgt nak pegang depa yg xnak dok diam tu.. tp sementara nak biasa kene tahan telinga sikit lerr nak dgr stesen radio cry.fm ;D