Teman

Sep 22, 2009

Raya 2009

Memory beraya buat kali pertama di Soton..


Salam Lebaran dr kami sekeluarga... Syifa belum ape2 dah tertido... Merah lagi thn ni... baju tahun lepas jerr... kecuali Suhaib dan Syifa baju baru...

Bergambar di halaman rumah kami.. cantik gambar ni bukan?.. Snap pakai camera mahal Asma (1st dari kanan). Depa panggil camera org UK.. wah! kena beli ni bos ;p.
Memperkenalkan dari kanan: Asma, Kak Nurul, Durra, Syifa dan mummy ;D

Lagi teknik camera mahal Asma.. Ini mummy yang snap tau... nampak macam a good start je boss... acilah beli satu... no regret! ;p

Durra dan Kak Nurul posing cantik...

3 beradik?? Bukan... kami hanya 'friend'... Kebetulan tema kami tahun ni sama..
Team merah.

Juadah raya.. Ketupat aluminium foil-not bad, cuma xda bau daun la..., rendang tok minah ;p, almond butter cookies.

Lontong, kuah kacang dan bilis, Beginner cheesecake- kasi chance la...
More pictures... link

8 comments:

ain said...

salam faridah..

nmpak mcm meriah je raya tu!! dpt kumpul2..mkn2..posing2...hihihi!!

psst...grab jgn tidak camera UK tuuu!

Mummy Faridah said...

mcm mana pulak K Ain beraya?... bila nak updet?
huh mahal tu camera tu K Ain... takat2 melawak boleh la...idak la berhajat besar.... ;D

Faz said...

what a great expereince beraye kt ngare.. best bestt!!

psst,, cam best tgok cheesecake tu :P

Mummy Faridah said...

bes2..amik kat tenet jerr resepi dia.. nnt org post resepinyer yerr..

DaZzlingLilLy said...

ok la meriah jugak rya hampa kat sana..comel la syifa..next year bleh pakai kebaya dah anak dara tu..hehe..selamat hari raya maaf zahir batin utk faridah nad family

Aida Narina said...

Hye sis faridah! :). Dropping by to say hi and selamat hari raya to u and ur family. Btw, i haven't met you before in soton - i'm still studying over there (currently in my final year) and in the middle of my holiday for raya. Nampak all the familiar faces on ur blog, terus nak say hi :).

Mummy Faridah said...

Lilly,
Slmt hari raya auntie lilly...

Aida,
Hi Aida, Slm alaiki. Owh.. ya ke.. I guess today u r coming back here rite?.. U buat 1st degree or post grad? Bila2 mai la beraya rumah saya di Aberdeen Rd, St Denys.

Aida Narina said...

Salam sis :). InsyaAllah im coming back on the 1st Oct. I still have 1 year doing MEng in Mechanical Eng. Nanti bila dah balik sana insyaAllah boleh dtg :) :). Jumpa nanti..