Teman

Oct 18, 2009

Suhaib new look


Hheeheeheehe.....

Sorryyy.... umi mintak maap sgt2 sbb terpaksa botakkan kepala anak umiiiii..... about 12 hari yang laluuuuu.... sekarang ni baru nak release gamba utk tatapan keluarga dan rakan2. Hahaks! Sblm ni takut jugak nak post up gambar2 Suhaib dan kepala botaknya... takut tokwan2 dan nenda2 di kampung marah pulak tengok cucu kesayangan dibotak kepalanya.... ;D

Alkisahnya, itulah... nak gunting di kedai kan tak berbaloi harganya... Sebelum2 ini mmg umi yang guntingkan rambut Suhaib apabila panjang. Umi gunting semasa dia tidur, sikit2... Yelah, bukan reti dok senyap sesaat kan... This time Umi fikir anak umi ni dah besar agaknya boleh faham.. Hahahhaha, hasilnya, itulah, terpaksa dibotakkan kepalanya.... hahhah... maaf ya mak.....=))

Tak mau dok diam sesaat, berlubang ditengah, so, ape lagi, umi ambil pisau cukur, cukur sampai botak mcm baby.. hehehhehe...



Hmm... nak tunggu sale mase krismas nnt, nak kena beli mesin botakkan kepala lah mcm ni.. Jenuh jgk nak pakai pisau cukur..

Daddynya dok suruh umi cukur kepala si Syifa tu.. Rambut belakangnya takmau jadi elok dah sejak tidur dalam baby sleep cot dlm flight ke London dulu.. tercacak cacak dan berpintal-pintal, walaupun dah disikat dgn minyak, akan jadi balik. Electrostatics charge kuat sungguh.

Latest Umi and Syifa..


13 comments:

ain said...

hihihiii...comel gak tuuu!!!!

Mummy Faridah said...

skrng dah naik balik dlm 1/2 cm k ain... dulu mase botak licin gitu mmg sengsara gila umi dia niiii....frust sungguh!

durra abd razak @ kocikin... said...

ayunya....gambar ummi.... :)

Mummy Faridah said...

atceli teknik blurry n bloomy menambahkan keayuan. hahaks!

Mummy Faridah said...

tambah sket lagi ;p. Camera koman kan... so kena guna teknik superimpose la sikit...;D

Nadiah Sidek said...

hehe...licin kepalanya!

Mummy Faridah said...

hehe, skrng dah tumbuh dekat 1cm :))

Ummi Hanie said...

butak2 pun still ensemm anak Mummy ni...jgn wisau..nnti ia tumbuh lg elok kann...

Mummy Faridah said...

harap2 gitu lah Hanie..

durra abd razak @ kocikin... said...

haaa...ini laah masanya utk mendapatkan kelulusan utk mengupgrade gadget ;)
kita x merasa dh kot..Boss dh sound awal2..No..No..n No :( iskhh...pilu rasanya..

Mummy Faridah said...

xpe2... bkn penting pun...(menyedapkan hati sendiri ;p)

Ab.Rahim said...

Comelnya cucu wan ein ...

Wan's Family @ Southampton said...

faridah, agree, ayunya gmbr tu, tak perlu dslr ni;),hehehhe