Teman

Oct 22, 2009

gelagat anak2 ku..

Gelagat Suhaib dan Syifa utk tokyah, opah, wan Ein dan wan Hassan di kampung..

video video
video

pipi kanan Syifa lebam sikit, terhantuk pintu semasa beraya di rumah kawan..

8 comments:

ain said...

alahaiii..mesti terubat rindu tokyah, opah, wan ein dan wan hassan kat kampung!!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

terubat rindu org kampung

Anonymous said...

Wonderful...best...seronok sungguh Wan Ein dan Tok Yah lihat dan dengar UMI mengajar English pada Suhaib & Syifa .....Macam suara mem orang puteh!....keep it up dear..
(Tok Yah ulang tayang 50X hehehe)

Ab.Rahim said...

Mak ndak dan kak Ena dah datang ke belum ...Mak Ndak nak shopping. Bawa kah dia kat thief market dan car boot sale..

Mummy Faridah said...

hahaha.... ayah/mak, mak ndak dan k ena esok baru dtg.. sabtu. kami ajak depa lunch kat sini.. nnt ahad pagi kami bawa ke carboot sblm ke london.. harap2 cuaca elok pagi tu... sbb skrng ni hujan xmenentu...

Mummy Faridah said...

kak ain & alimaz,
itulah... harap2 terubat lah kerinduan tok2 dan wan2 di kg. yelah, xberpeluang tgk gelagat2 budak2 ni membesar..

Ab.Rahim said...

..Jangan lupa snap foto mak ndak dan kak Ena serta anaknya....Masukan dalam blog untuk tatapan emak kat kampong ni ... Kalauboleh semasa dia sibuk beli barang2 2nd hand tu ..he he he..he... baik ,bermutu dan murah...

Mummy Faridah said...

he he he he.....