Teman

May 30, 2010

Suhaib 3 yrs old...

26th May 2010, Suhaib turned to 3 yrs.... Alhamdulillah.... besar dan sihat anak umi...

Dimeriahkan dgn visit dari Makndak Maryam, Pakndak Azizan, Mia dan Ammar dari Malaysia... dan Kak Ina, Abg Reza dan Arif dari London...

Terima kasih Makndak dan keluarga di Malaysia yang mengirim macam-macam.... Sesampainya belacan dari mak, terus dibuat sambal belacan utk pelengkap hidangan kami hari itu.... :))))
Sayu je hati dapat rasa buah kurma mak dan ayah yang baru balik dari umrah.... :_) terima kasih mak, terima kasih ayah..
Makndak pandai meneka ape yang kita teringin nak makan.... dibawa maruku campur dari M'sia...... mmmmm.... nikmatnya rasa dapat makan.... :))) Dan banyak lagi ole2 dari makndak.... pisang goreng frozen***suker sgt!!!***, pau frozen ***sedap!!!***, dan karipap frozen***mmmm.... sedap karipap makndak...***. Senyum lebar nak tidor malam tu........ :)))))
Terima kasih makndak.... nnt dtg lagiiii..... Pakndak, don't say this is the last visit to uk ok....... :)))

Suhaib mmg cukup seronok Arif nak datang... sampai sedih2 time Arif nak balik..... sbb tak sempat nak pegi main di playground ...... Suhaib buat muka sedih gila... xtahan umi..... xtahan nak gelak!..... hehe...........

... umi cuba2 buat kek deco2 utk Suhaib.... tp chomottttt...... cuba lagi kay umi!!!........ :))))


.... ayah teringin sangat nak buat bbq...... mmg seronok dapat bbq belakang rumah.... ayah, lain kali kita buat lagi ya..... next time bbq satay pulak yerrr....... :)))) sukerrr umi!....

.... ini semasa makndak dan pakndak baru sampai.... sesi intai mengintai di pagar belakang rumah.... ;D

....xlupa juga buah hati pengarang jantung umi, anak dara sorang ni..... mana nak tau nak dapat adik boy lagi nnt............ ;))))) manja lebih la cik kak sorang ni besok...............

3 comments:

ain said...

Happy bday shuib!!! semoga shuib membesar jd anak yg soleh dan menjadi anak kebanggaan ibu dan ayah!!!

Mummy Faridah said...

tq aunty ain...:)))

shida said...

say hepi besday to besday boy...

comelnya adik.. dah besaq..