Teman

Dec 2, 2009

Daddy need a haircut!

Rambut daddy Suhaib dan Syifa dah makin panjang dan berserabut... Mesin potong rambut dah di beli di carboot...

Nak trim style biasa, ala2 askar kesian la pulak..... daddy takut kurang hensem! kekekekke...... Jadi ummi pun ambil la initiative sendiri dgn mengambil short course di youtube! hehehhe...



Boleh la kalau rakan2 yg lain nak belajar dan cuba potong rambut suami masing2! kekekkeke..Kalau kat M'sia okla... no problem... barber shop berlambak kan... Kat sini, berkira-kira nak potong dikedai. Jadinya, hehehe, ummi cuba sedaya upaya ye daddy...... utk buat daddy kelihatan hensem! ;D



*Phew* Berpeluh jgk ummi nak siapkan! En. suami kata, oklaaa... potong rambut freeee... hihihih...

**Mummy Faridah- (sdg berangan-angan buka kedai potong rambut utk kanak2)- pehhhh..... mcm la dah terrer sgt! kekekkekekkeke....***** -berangan2 aje~~ ;D

12 comments:

Cheedah said...

wah, cidah pun penah ptg rambut hubby tapi sebabkan senget2 jd g gunting kat kedai blk lepas tu..hehe

DaZzlingLilLy said...

ok per faridah...terror la hangpa..nanti balik blh buka saloon...hehe

Mummy Faridah said...

kekekeke....buka saloon ke? potongan gaya budak2 skolah je tu... klu potongan stylo, xmampu le den... ;P

Anonymous said...

Woooow...tak sangka ya....macam2 skill mek Dah ada sejak tinggalkan Indera kayangan...Wan ein suhaib& syifaq nak gunting juga......Tok Yah kata ok ...siapkan kosnya RM1500 tambang p Soton ...bayaran upah gunting ....hehehehe

Mummy Faridah said...

Tak berani saye nak terima pelanggan VIP ayah... takda jaminan kepuasan pelanggan! kekekke.. silap2 kene cukur botak pulak.... ;p

Ummi Hanie said...

hehe...hubby sy selalu potong sendri wambot dia,tp yg di belakang tu dia mintak tolong sy trim kan lah..tepi2 pun..dah laaaama dia x gi barber..
faridah,suami xnmpk hensem sgt pown xpe,selamattttt sikittt...hehe

Nadiah Sidek said...

wah..terer tu! sini nk potong rambut mmg mahal, kn? husband tak bg sy potongkn rambut dia..dia takut nnt jd ntah apa2 rmbut dia tu..hehe. nk tak nk dia gi gak la kedai rambut. 10 dollar kalau tak silap. huhu..mahal betul..

Mummy Faridah said...

kekeke...

hanie, xpelah hanie.... kasik chance kat dia kelihatan encem.... mudah2an dia igt kite sll.... ;D

nadiah, mmg syg betul nak gi melabor ke kedai rambut tiap2 bulan kan.. nak2 rambut pulak jenis cepat panjang... hidup kat tempat org, masing2 kene belajar sacrifice la ye dak..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...ok ..nice....dan freee itu yg penting.....

Mummy Faridah said...

kikikiki.. ^^

NURUL IZZA said...

akak...sini pon izza potong rmbut hubby sendiri. mula2 ketar2 tangan nak pegang mesin tuh. tp hubby yakin isteri dia leh buat. dia ajar skit2. sebab kat kedai mamak kt penang dia selalu tgk. alhamdulillah, kdg ade juga xsm tapi org xperasan pon.ekekek

Mummy Faridah said...

a ah, betul tu... actually tak sempurna pun.. tp xperasan sgt kot...