Teman

Jan 10, 2010

Main snow...

At last..... hehe... setelah berapa lama teringin nak pegang snow.... selama ni hanya berkesempatan menjenguk dari tingkap rumah.. hahaks!
Tercapai jugak lah hajat Suhaib (**ke ummi dia? ;p**)...


Syifa nak main masak2.... ;)

Suhaib heppi.... bila tgk snow turun dari tingkap rumah, Suhaib dan Syifa cukup excited. "Wow...... beautiful...." kata Suhaib. Hehe... pandai la pulak abg Suhaib ni....

Kami main dibelakang flat rumah saje.. Alhamdulillah.. pun dah seronok... tapi ayah tak ada bersama.... kalau ayah ada tentu lebih seronok... dah tentunya yang paling seronok, Suhaib.... :)))

Inilah peneman Suhaib bila ayah takda.... koleksi Thomas and Friends.. Ummi bawa James utk Suhaib. Tu pun nak diangkutnya semua barang2 mainan dia..Nak bawak turun banyak2, berat la Suhaib... ummi tak larat la... nak dukung adik Syifa lagi....

Yeahh....... Suhaib pijak snow Wan......... Ummi igt nak buat snowman utk abg Subaib, siap bwk turun penyodok nak kumpul ice.. Suhaib asyik tengok di TV saja... apalah snowman tu....Tp adik Syifa ngantuk pulak......... next time la... kalau snow turun lagi di Southampton ni... kita ajak ayah buat snowman okay....


5 comments:

Faz said...

makin comei la syifa..
nak cubit jauhhh sgt..

DaZzlingLilLy said...

comelnya syifa pakai hair band tu..geram

Mummy Faridah said...

hahaks! ;D

Nadiah Sidek said...

yg sbnrnya ummi dia kn yg gian nk main salji..hehe..

Mummy Faridah said...

he3... betui2... almaklumlah 1st time jumpa snow kan..... ;D