Teman

Nov 18, 2009

A few updates..

Laman belakang rumah...

Menyertai kelas belajar buat carrot cake dgn tauke carrot cake and friends..

Berposing sekejap di City Center S'ton..

Tetamu baru di rumah kami... En Hidayat. Sian rindu kat anak bini dan baby barunye...sabar ye En Dayat..

Sedikit gambar City Center yang lalu......

Bawa Suhaib dan Syifa bersosial di playgroup program SureStart... program khas utk childs under 5. Nampaknya Suhaib masih belum pandai bersosial..... Susah nnt ni kalau nak tinggal di school. Mau nangis tak igt........


Very simple but love it very much. Yorkshire Pudding namanya... haha.... jgn terkejut sgt.... saye cuma buat filling nya, kelongsongnya ready made......


Nak tgk Suhaib ketawa terbahak2 menonton Charlie and Lola di facebook
Gelak vid 1
Gelak vid 2
Suhaib naik kuda

Bkn Suhaib saje yg layan tgk Charlie and Lola... Ummi dia pun layan habess.... lawak sungguh kartun tu.. no wonder lah Suhaib dok ulang tayang berpuluh2 kali dari pagi sampai ptg, tiap2 hari, semenjak TV dirumah rosak.... dok mengadap laptop jelah kerja dia.. "Mi,... buka Lola mi, Lola..."

Ni antara episode Charlie and Lola feveret Suhaib
I am extremely magic

12 comments:

Cheedah said...

cik dayat tu dr utem ek
look familiar
tapi sebab dia xajar kelas cdah, ajar kelas junior so agak2 ja lah..hehe

Mummy Faridah said...

a ah... btui lah tu... knai ya...

Anonymous said...

Faridah..leh la ajar cake deco lak kat saya. aritu takleh g coz anak tak sihat.

-Asmah-

Mummy Faridah said...

kekekeke..... boleh.... tp versi beginner lar... klu nak yg pro kene belaja ngn tauke carrot cake ler... ;D

Anonymous said...

faridah..boleh la letak kat blog cara2 wat deco tu, boleh la dicuba. kalo tak jadi..kita tanya awak la ;)

-Asmah-

Mummy Faridah said...

insyaAllah nnt kita letak.. nak kene compile dulu semua data! kekekekke...

Wan's Family @ Southampton said...

rajin betul mummy faridah memasak=), best pulak nmpk!more recipe ye!
suhaib leh kawan iman ni, suka sgt dgn cbeebies die=), comel la anak2 faridah, yg si kecik tu, rasa nak cubit2 pipi!!=)geram la aunt ani.

Mummy Faridah said...

slm ani.. iman pun chomelll..pandai beraksi depan kamera. teringt vid yg iman nyanyi lagu the music man tu.. cute... bagi suhaib dan syifa dgr lagu tu, depa pun suka. menggedik2 dua2 org.. nape xdtg rumah saye ari sabtu haritu? bz ker?..

Wan's Family @ Southampton said...

sorry faridah, ummi and iman due2 tak berapa sihat aritu,selamat hr raya ye:)..nmpk sedap je menu faridah, yum yum, teringin nak rasa hasil tangan mummy suhaib and syifa nih;)

Mummy Faridah said...

kekekeke... biasa2 je..... datang la ke rumah saya bila2... di flat 12, Elizabeth Court, Aberdeen Rd. Dekat dgn rumah Lys.. ada rezeki kita makan spesel.... ;D

Anonymous said...

faridah..kita pon nak datang la rumah awak hehehe..rajin masak.
just joking ;)
-asmah-

Mummy Faridah said...

Puan Asmah... boleh.... anytime.... habaq ja bila nak mai! =))