Teman

Sep 3, 2008

Tmn Mutiara Indah Fasa 2, Jitra

Setelah lama survey tempat nak beli rumah; kangar? changlun?jitra? bandar darulaman?; akhirnya kami sebulat suara utk memilih Tmn Mutiara Indah Fasa 2, rumah double storey semi-D, berdekatan dgn hospital Jitra. Dapat tahu drp Yon my colleague. Igt nak ambil fasa yg sama dgn Yon, fasa 1-bungalow house, harga xbeza sgt, tp xsempat dah full.. Okla, semi D double pun not bad juga.

Location quite good.. Gud enough for us to travel to our new campus nnt kat Pauh, approximately 15 minutes travel. Masjid dekat, main road dekat, hi-way changlun dekat, north-south hi-way dekat, hospital, pekan jitra, jitra mall ;D, market- semua less than 5 minutes. And most of all, ada life sikit kot dok kat Jitra brbanding Kangar/Arau/Changlun. Hurmmm... :) Ada beberapa buah lagi yg masih vacant. Jum la dok kat situ.. boleh kita berjiran :)





3 comments:

Tulip said...

wah wah dh jd jiran yon yerr heheheh..jgn lupa jemput nnt buat kenduri naik umah baru hehehe

From the heart said...

Alahai lambat lagi la bb.. baru booking ja.. belum sain pape lagi. Org booking rumah no 7. No 6 tu vacant lagi. Bleh la klu bb nak booking.. tu baru betul2 berjiran tuh ;D

nazriahmad said...

wah bestny dh blh beli umah..tahniah2!