Teman

Aug 14, 2008

Testing post


Seronok jugak buat blog ni yerr.. Terjumpa gambar lama ni dlm fp my hubby. Lupa dah ada gambar yg agak sentimental gini :). Lama kerr? Lama la jugak... Sedar-sedar dah nak masuk 2 thn usia perkahwinan kami. 19 Aug ni genaplah.. Tp masih xda idea lagi ke mana nak dating. Hai... ni la yg lecey dok kat Perlis ni (no offense to all org Perlissss ;)..). Thn lepas dah pi aniversary di Langkawi; yg xdapat naik keter cable sbb hari nak hujan tu. Igt nak pi jln2 cari makan kat Jitra jerr. Kira ok lah tu.. Ujung minggu tu yg 23 hrbln tu boleh la nak balik Kulim sambung jln2 anniversay lagi. Boleh la kot pi jalan Penang ka. Teringin nak makan pasemboq di pdg kota dgn key's char koey teow. Abang Capati kat Kulim tu pun sedap juge. Kenduri bynk hari tu. Waaahh... besnyer mkn nasik kenduri.. Suke sgt daging msk kurma time kenduri. Harap2 ada..Waaahh... bnyknye nak mknnn... Maklumlah tgh lalu.. =) Montel pilah sat.. Tp harap2 berjayalah turunkan balik lepas besalin nnt. Harap2 la... heheh


xlupe jgk kat Suhaib. Skrng makin pandai kenakan umi dn ayah dia. Kdg2 geram sgtt.. Tp back then, Subhanallah.. mmg satu penawar kehidupan yang cukup ajaib!


Yg tepi gambar Suhaib tu baby snow white.. Arissa nama dia. Chooooomelll sgtt.. Teringin baby girl la ni... Tp apa pun yang Allah nak beri, kita terima dgn redha hati.. Sesungguhnya Allah tu kan maha mengetahui apa yang sebaiknya utk kita..











































3 comments:

Whitemusk2508 said...

hi Faridah..suke blog ni, cantik. A very good start..babies to mmg shoomeel sgt2..keep posting ok..

The Center Of My Heart said...

Tq.. sekali jer bese jumpe Atun. pastu xpernah dah kite kan.. Kdg2 baring jgk life xberjumpe dgn org..

Whitemusk2508 said...

:) yaa..baru sekali jumpa..insyaAllah nanti jumpa lagi, leh sembang2 panjang..aton ni nasib baik gak ada ina, ada gk kawan..kalau tak, xtau la